0
SHAPE STEP

SHAPE STEP

O vadbi

Vadbo SHAPE STEP smo oblikovali skupaj na naših vadbah TNZ v zadnjih sezonah. TNZ je bila zelo uspešna vadba od ustanovitve naših vadb. Z vsako novo sezono in z vsakim novim izobraževanjem, kongresom in odkrivanjem novih smernic in raziskav na področju skupinskih vadb pa sem ji začela dodajati nove oblike vadbenih delov, nove vaje, ki smo jih začeli vključevati v obliki naših mesečnih izzivov in s tem uspešno osvojili opore, počepe, sklece in še več drugih vaj, predvsem z lastno težo. Vadba je primerna za začetnike, rekreativne in tudi zelo aktivne športnike.

Vadba je sestavljena iz ogrevanja45 minutnega dela visoko intenzivne vadbe s poudarkom, da telesu dvignemo nivo metabolizma, ki porablja maščobo med vadbo in tudi po vadbi in sproščanja, kjer telo vrnemo v umirjeno stanje. Glavni del vadbe se izvaja v več oblikah. Izvedemo ga v več delih – intervali, krožna vadba, brez ali z uporabo rekvizitov (uteži, bosu, žoge, step, kolebnice, elastike…) in vaje z lastno težo, s katerimi krepimo mišice Trupa, Nog,Zadnjice in Rok (počepi, poskoki, opore, izpadni koraki v več variacijah in stopnjah zahtevnosti).

Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

Za danes ni prihajajočih dogodkov

  • No upcoming classes for today

  • 15 Next Events

    Za danes ni prihajajočih dogodkov