0

Športna aktivnost je danes, ko veliko časa presedimo, enostavno nujna – vsako telo jo potrebuje. Napolnila vas bo z energijo in vaše telo vam bo zanjo izjemno hvaležno. V prijetni družbi enako mislečih pa vadba ne bo samo koristna, ampak tudi zanimiva in zabavna. Vaša leta in telesna pripravljenost naj ne bodo ovira, saj bomo skupaj našli pravo pot do vaših ciljev. V Tinergi sledimo smernicam zdravega življenja in redno nadgrajujemo naše znanje z udeležbo na dogodkih, ki so namenjeni izpopolnjevanju športnega kadra.

V Tinergi izvajamo skupinske in individualne vodene vadbe za ženske in moške vseh starostnih skupin: FIT TINERGA, PILATES in ZDRAVA HRBTENICA, FREESTYLERTM, WTS®, HIIT TINERGA (visoko intenzivni intervalni trening) in TINERGA MOČ. Če želite, vam lahko pred prvim obiskom razložimo namene posameznih vadb, svetujemo in skupaj najdemo primeren program na osnovi vaših želja in ciljev. Sporočite nam! Organiziramo tudi srečanja članov, ki so namenjena druženju in predstavitvi različnih tem, povezanih z zdravim načinom življenja in skrbjo za telo.

NOVOST
Ker nam je ‘korona situacija’ preprečila izvajanje vadb v dvorani, smo pričeli z izvajanjem online skupinskih vodenih vadb. Tudi v tej obliki so na voljo vse vadbe, vadečim pa posodimo tudi opremo, ki jo pri vadbi potrebujejo.

Vzemite si čas zase in poskrbite za svoje telo, da vam bo še dolgo in dobro služilo. In ne pozabite se zraven tudi zabavati! 😉