Tinerga ima spremenjen način izvajanja TINERGA ONLINE vadb

Lepo pozdravljeni.

Sporočamo vam, da  imamo v Tinergi nov način izvajanja ONLINE vodenih skupinskih vadb.

Naša spletna stran je posodobljena in ima novo podstran TINERGA ONLINE, preko katere se lahko prijavite in telovadite TINERGA ONLINE vadbe.

TINERGA ONLINE je sedaj še bolj prilagodljiva vašim željam in lahko izbirate med šestimi različnimi paketi.

Vsak teden prejmete nov video posnetek vadbe, ki jo lahko večkrat predvajate. Za vsako vadbo pa bomo obdržali tudi eno skupno LIVE izvedbo na mesec. Razpored LIVE vadb je objavljen v mesečnem koledarju. Za vsak teden vam bomo pripravili tudi tedenski koledar dogodkov in tudi vsebine na temo zdrava/primerna prehrana.

Sporočamo vam osnove informacije o prijavi in izvajanju. Za vsa vprašanja smo vam na voljo, info@tinerga.si in M:041 900 089.

KAKO SE PRIJAVIM ? 

Pred prijavo ustvarite vaš račun na povezavi: https://tinerga.si/moj-racun/.

Na vadbe se lahko že sedaj prijavite v zavihku NAROČI SE: https://tinerga.si/izberi-svoj-paket/ .

Nakup izvedete preko spletnega nakupa. Trenutno je možen način plačila članarine preko spletnega nakazila, v naslednjih dneh pa bo urejeno tudi kartično plačevanje.

Po opravljenem naročilu boste na mail prejeli račun za nakazilo. Prav tako boste prejeli obvestilo, ko bo vaše naročilo aktivirano ✅ in takrat bo aktiviran dostop do izbranih vadb in dodatnih vsebin.

Vse informacije delovanju TINERGA ONLINE vadb preberite v zavihku: https://tinerga.si/izberi-svoj-paket/ in v Splošnih pogojih poslovanja.

Bodite lepo in ostanite zdravi.

Ekipa Tinerga